Lontova Seikluspark – Lontovan seikkailupuisto
Blücherin kahvila on avoinna ma-su klo 12.00-17.00
LASTEN ALUE ON AVATTU JOKA PÄIVÄ KLO 12.00-17.00
Tervetuloa!

Kundanjoen rannalla kauniissa laaksossa sijaitseva Lontovan seikkailupuisto tarjoaa elämyksiä kanjoniin rakennetuilla eri vaikeusasteen laitteilla ja koskematonta luontoa. Seikkailupuistossa pääsee kokeilemaan kunnon jännitettä erilaisilla seikkailuradoilla tai tyytyä vain kävelemään muinaisen laakson poluilla ja nauttia luonnosta.
Puisto koostuu yhteistyötaitoja kehittävästä tiimialueesta, hyvää tasapainoa vaativasta matalaseikkailuratasta, rohkeutta vaativasta korkeaseikkailuratasta ja kaksiosaisesta lasten alueesta, tarjoten seikkailumahdollisuuksia vuoden ympäri sää- ja luonto-olosuhteiden ehdoilla. Aurinkoinen kevät ja lämmin kesä ovat seikkailupuiston huippusesonkeja, mutta extreme-elämyksiä voi yhtä hyvin hankkia myös syksyllä ja talvella. Seikkailupuistossa riittää tekemistä perheille, kaveriseurueille, yrityksille, lastenryhmille ja kaikille muille – toivotamme tervetulleiksi kaikki seikkailuhenkiset tulijat!
Erilaisten ratojen ja telineiden lisäksi kuuluvat puistoon myös Blücherin kahvila ja grillauspaikka. Kahvilassa voi järjestää syntymäpäiväjuhlia, erilaisia tapahtumia ja pienimuotoisia vastaanottoja. Paikat kannattaa varata myös silloin, kun haluaa nauttia monen ruokalain illallisen romanttisessa kynttilänvalossa, järjestää arkisen tapaamisen tai tulla vain maukkaalla kahvilla ja leivoksilla herkuttelemaan. Kahvilan yhteydessä voi järjestää myös piknikin.
Seikkailupuisto ja kahvila ovat erinomainen paikka myös tiimikoulutusten tai yrityksen kesä- tai talvitapahtumien järjestämiseen.
Lisaks muule kuulub Lontovan seikkailupuisto kuuluu kaiken lisäksi myös Geokätköilyn kätköihin ja Ehedad-yhteistyöverkostoon.